Otteluennakko: Peimari United – PIF

Viime ottelussa TPK:lta täydet pisteet ryövännyt Peimari United kohtaa sunnuntaina PIF:n. Kotiottelu ajaa myös tärkeää asiaa ja on osa kuluvalla viikolla aloitettua Tule Mukaan! –hankettaPIF matkustaa Peimarin vieraaksi Paimioon sunnuntaina, kun kaksi melkolailla samassa tilanteessa olevaa joukkuetta kohtaa. Ailahtelevaisen alkukauden aikana, kolmesta ottelusta Peimarin pistepottiin on tarttunut kahden voiton ja yhden häviön myötä 6 pistettä.
Täysin samalta näyttää pistetilanne myös vierailla ja niin ikään puhtaita papereita varjostaa yksi tappio, FC Ålandille, yhdelle sarjan ennakkosuosikeista.
Joukkueet kohtasivat harjoituskaudella ja tällöin Peimari vei ottelun nimiinsä lukemin 2-0. Paraislaisten joukkue on kuitenkin kokenut melkein täydellisen muutoksen harjoituskaudesta.

- Kaksi joukkuetta samassa tilanteessa, kaksi joukkuetta täynnä laadukkaita pelaajia. PIF ei ole enää se sama joukkue jonka kohtasimme harjoituskaudella, heillä on nyt paljon eri pelaajia kuin talvella ja paljon enemmän laatua. Odotan hyvää ja positiivista ottelua kahden voitosta taistelevan joukkueen välillä, summaa Peimarin päävalmentaja Joaquim Valinho.

Peimarin puolelta sivussa ovat maalivahti Fabio Mourao Santos Da Silva, joka huilasi jo viime ottelunkin kuntouttaessaan vaivaavaa nivustaan. Tästä syystä poikkeuksellisesti torjuntavastuun ottaa toisessa ottelussa putkeen Peimarin faneille erittäin tuttu mies, Gerson Lima. Myös Edgaras Mastianica on sivussa ottelusta.

Peimarin Tule Mukaan! –hanke käynnistyi ja sai lämpimän vastaanoton
Peimarin ja Paimion kaupungin yhteistuumin järjestämässä Tule Mukaan! –hankkeessa puhutaan yhteenkuuluvuuden puolesta ja ehkäistään syrjäytymistä ja yksinäisyyttä. 1-vuotisen hankkeen ensimmäinen osa oli jalkautua Paimion ja Sauvon alueen julkisille puolille, kuten päiväkoteihin, ylä- ja alakouluihin, lukioon ja palvelukeskuksiin. Kohteissa järjestettiin pientä mukavaa tekemistä ja jokaisessa paikassa vastaanotto oli lämmin.

Sunnuntainen ottelu on olennainen osa hankkeen alkua ja vastaavanlainen kiertue järjestetetään viikolla 19 myös Sauvossa. Lisätietoja Tule Mukaan! –hankkeen etenemisestä tiedotetaan myöhemmin. Mukana kiertueella oli debyyttinsä tehnyt Peimari Nalle, joka tullaan myös näkemään sunnuntaisessa kotiottelussa ensimmäistä kertaa viihdyttämässä perheen pienimpiä jo tuntia ennen ottelun alkua, eli klo 16.30 alkaen.

Tervetuloa sunnuntaina 29.4 Paimion Soikalle klo 17.30 alkavaan otteluun kannustamaan Peimari kotivoittoon!

Teksti: Joel Kirjavainen


Peimarin Nalle teki debyyttinsä Paimion päiväkoteihin viikon aikana.