Otteluennakko: Peimari United – Pallo-Iirot

Peimari kohtaa lauantaina Pallo-Iirot ensimmäistä kertaa sarjaottelun merkeissä. Joukkueet ovat kohdanneet aiemmin kahdesti Suomen cupissa, joissa raumalaiset ovat vieneet molemmat ottelut nimiinsä.Peimarin sarjakausi jatkuu lauantaina Sauvossa, kun vastaan asettuu sarjaa maalieron turvin johtava Pallo-Iirot. Raumalaiset ovat voittaneet kaikki ottelunsa tähän mennessä ja keltasinisten verkoissakin on soinut vain kaksi kertaa.
Peimari joutui viime ottelussaan taipumaan sarjan ylivoimaiselle yllättäjäjoukkueelle Wilppaalle maalein 2-1. Ottelussa oli jälleen havaittavissa Peimarille tällä kaudella valitettavan tuttua ailahtelua ja taisteleva kotijoukkue käytti paikkansa hyödyksi kuolettavalla tehokkuudella.

Otteluun lähdetään mielenkiintoisista asetelmista. Kuten mainittua joukkueet ovat kohdanneet aikasemmin ainoastaan cup-otteluissa ja molemmat ovat kokeneet vuosien varrella suuria muutoksia.
Ensimmäisen kohtaamisen aikaan Pallo-Iirot pelasivat Kakkosta, Peimarin vasta pelatessa 5.divisioonaa. Tässä välissä Peimari on kuitenkin ehtinyt käydä hakemassa kokemusta niinikään Kakkosesta ja joukkue lähteekin otteluun luottavaisin mielin.

Molempien joukkueiden sisällä on nähty muutoksia ja vaihtuvuutta niin pelaajien, kuin valmennuksenkin osalta. Pallo-Iiroissa vetovastuussa on viime kaudella ÅIFK:ta luotsannut Akusti Salonen. Raumalaiset vahvistivat rivejään tällä kaudella myös vahvan liigataustan omaavalla Emenike Mbachulla. Myös turkulaislähtöiset Mikael Lahtivuori, sekä Henri Saarinen siirtyivät Raumalle täksi kaudeksi.
Kotijoukkue lähtee lauantain otteluun parhaalla kokoonpanollaan, sillä sairastuvan puolella ei ole ketään Peimarin pelaajista tällä hetkellä.

Tervetuloa seuraamaan Peimarin ensimmäistä kotiottelua Sauvon Hakkispaanalla klo 17.00, jossa aurinko ja palvelut palvelevat koko päivän!

Teksti: Joel Kirjavainen
Kuva: Jan Sundman