Naiset mukaan mestaruustaisteluun
Julkaistu: 12.09.2021 19.45

Eilisessä pelissä oli lievää pelaajapulaa, kun Poriin lähdettiin tyhjällä vaihtopenkillä.

Ensimmäinen puoliaika oli meidän osalta hyvä. Peimari hallitsi palloa suurimman osan ajasta ja vastustajan päädyssä nähtiin hienoja läpisyöttöjä sekä jännittäviä maalipaikkoja.

Hyvin rakennetuista tilanteista yksi päätyi myös maaliin asti, kun laitapelaajan, Ellan, kautta seinäsyötöllä pelannut Anna sai aherrettua tiensä vastustajien puolustajien ohi ja pudotettua pallon keskikentälle hakeneelle Milenelle. Tästä Milene sijoitti pallon vastustajien maalin alakulmaan maalivahdin ulotumattomiin!

Toisella puoliajalla lievä väsymys saattoi olla havaittavissa, ja maalipaikoillekin pääsimme huomattavasti vähemmän.

MuSan pelaajat pääsivät syöttelemään keskenään meitä enemmän, mutta puolutuksemme pysyi kuitenkin vakaana eikä vastustaja saanut maalipaikkoja rakennettua juuri lainkaan.

Huolimattomasti puretusta pallosta MuSa pääsi kuitenkin kulmatilanteelle, josta pallo jäi maalimme eteen hetkeksi ja vastustajan pelaaja sai törkättyä pallon meidän maaliin. Harmillisesta tuuritilanteesta MuSa tasoitti pelin siis lukemiin 1-1.

Tasoituksen jälkeen pääsimme vielä muutamille paikoille, mutta hyvistä yrityksistä huolimatta vastustajan verkko ei heilunut.

Porista siis lähti mukaan yksi piste ja paha mieli. Onneksi yksikin lisäpiste tarkoittaa kohdallamme varmaa jatkopaikkaa yläloppusarjassa.

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.