PeimariUtd Nappuloissa harjoittelevat 2015 – 2018 syntyneet tytöt ja pojat. Tarkoituksena on liikkua iloisessa seurassa ja oppia pelaamaan jalkapalloa pelien, leikkien ja hauskojen harjoitusten avulla. Joukkuetta valmentavat seuran ammattivalmentajat ja apuvalmentajina toimivat vanhemmat.

Harjoitukset

Joukkueen harjoitukset järjestetään kaksi kertaa viikossa (Sauvossa ja Paimiossa), tarkemmat harjoitusajat löytyvät tapahtumakalenterista. Kesäaikaan harjoitukset ovat ulkokentillä ja talvikaudella sisällä PeimariAreenalla Sauvossa. Harrastaminen on mahdollista ympäri vuoden!

Harjoitusten aikana opetellaan perusliikkumistaitoja, pallonhallintaa ja pelaamista joukkueen kanssa. Jalkapallon tekniikka ja säännöt tulevat tutuiksi. Tärkeänä osana harjoituksia opetellaan toimimaan ryhmässä, noudattamaan sääntöjä ja huomioimaan muut joukkuekaverit. Usein joukkue jaetaan ikä- ja taitotason perusteella eri ryhmiin, jotta jokainen pelaaja saa sopivaa ohjausta. Vanhemmat ovat tervetulleita kentälle mukaan harjoituksiin.

Harrastuksen aloittaminen

Ensimmäinen kuukausi on ilmainen kokeilukuukausi. Ilmoittautuminen kokeilujaksolle tehdään joukkueen johtajalle osoitteeseen PeimariUtd.Nappulat@gmail.com.

Ensimmäisiin harjoituksiin riittää urheilulliset vaatteet ja vesipullo. Myöhemmin voi hankkia jalkapallokengät ja säärisuojat. Joukkue tilaa peliasuja ja treenivaatteita säännöllisin väliajoin, joita pelaajalle voi hankkia halutessaan.

Harrastuksen hinta

Ajantasaiset harrastusmaksut on hyvä tarkistaa joukkueenjohtajalta. Maksut ovat vuonna 2023:

2017 syntyneet ja nuoremmat

  • Treenit 1-2 x viikossa 10€/kk

2016 syntyneet

  • Treenit 1x viikossa 15€/kk
  • Treenit 2x viikossa 20€/kk

2015 syntyneet

  • Treenit 1x viikossa 20€/kk
  • Treenit 2x viikossa 34,50€/kk

Jokaiselle pelaajalle hankitaan Palloliiton pelipassi, joka sisältää myös vakuutuksen. Pelipassin hinta on 10€/vuosi. Pelaaja voi käyttää omaa vakuutustaan, jolloin pelipassin hinta 5€.

Osa kuluista katetaan varainhankinnalla, johon jokainen pelaaja osallistuu. Varainhankinnan ajankohta ja tapa päätetään yhdessä.

Talviaikana harjoittelevat maksavat myös hallin käytöstä hallimaksun. Hallimaksut vahvistetaan vuosittain.

Tervetuloa mukaan!

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.