Otteluennakko: Peimari UTD – ÅIFK
Julkaistu: 02.09.2021 11.04

Otteluennakko: Peimari UTD – ÅIFK

Miesten Kolmosen alkusarja huipentuu lauantaina, kun ylemmän jatkosarjan kahdesta viimeisestä jatkopaikaista käydään kiivas taistelu. Taistelussa on mukana vielä ÅIFK, FC Inter 2, Peimari United sekä VG-62.

Inter päätti oman alkusarjansa eilen keskiviikkona tasapeliin TPK:ta vastaan. Tasapelin myötä Inter on tällä hetkellä kiinni viimeisessä yläloppusarjapaikassa, mutta lauantain Peimari - ÅIFK sekä VG-62 - ToVe ottelut voivat muuttaa asetelmia.

Sarjataulukko ennen lauantain otteluita:


(Kolmonen sarjataulukko: https://tulospalvelu.palloliitto.fi/team/106701/in...)

Peimarin mahdollisuudet ylemmän jatkosarjan paikkaan on täysin omissa käsissä. Voitolla Peimari on varmasti mukana ylemmässä jatkosarjassa, mutta tasapelikin riittää, jos VG ei voita ToVea lauantaina jo klo 12:00 alkavassa ottelussa. Lauantaina ei pisteitä kuitenkaa helpolla irtoa. Hakkispaanalle saapuu nälkäinen ÅIFK, jonka kaksi viime ottelua on päättynyt niukkan tappioon, jonka myötä joukkue on tippunut aivan kärkitaistelusta, lähelle ylä- ja alaloppusarjan rajaa.

?? Peimari UTD – ÅIFK
???? Länsi-Suomen Kolmonen
???? 4.9.2021
???? Hakkispaana ???? Sauvo
???? Klo 15:00

Liput: 6 € aikuiset / 4 € alennusryhmät

Otteluisäntänä: Sauvon Kunta

Ottelun jälkeen Hakkispaanalla jännätään myös naisten alkusarjan viimeistä kotiottelua, jossa panokset ovat myös huipussaan!


Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.