Veikkausliigakokemusta ja uusia kasvoja - Esittelyssä kauden 2022 Edustusjoukkue
Julkaistu: 30.03.2022 10.45

Veikkausliigakokemusta ja uusia kasvoja - Esittelyssä kauden 2022 Edustusjoukkue

Miesten edustusjoukkue on kokenut isohkoja muutoksia kaudelle 2022 lähtiessä. Valmennuksen vaihdon lisäksi joukkueen pelaajistossa on tapahtunut melko paljon vaihtuvuutta. Mm. koko seuran 11-vuotisen historian ajan Peimaria edustaneiden Samuli Vihervirran ja Nico Salmiosalon lopetettua jalkapallon pelaaminen työ ja muiden henkilökohtaisten asioiden vuoksi, joukkueeseen on jäänyt isot saappaat täytettäväksi.

Kauteen 2022 lähtiessä joukkueeseen ollaankin saatu 6 uutta kasvoa ja yksi paluumuuttaja. Uusina kasvoina Portugalista saapui kolme pelaajaa, maalivahti Tiago Francisco, keskikenttäpelaaja Nuno Castro ja hyökkääjä Hugo Leite. Kolmikko saapui portugalilaisjoukkue GD Calvão:sta, jonka valmennuksessa edustuksen nykyinen apuvalmentaja Ricardo Lavrador toimi viime kauden.

Joukkueen keskikentälle joukkue on saanut kovan luokan vahvistuksen, kun kamerunilainen Alim Moundi on liittynyt joukkueen vahvuuteen. Alim on pelannut Suomessa 4 kautta TPS:ssä ja Ilveksessä, joiden aikana hän on kerännyt vyölleen mm. 27 Veikkausliigaottelua. Hyökkäyspäähän vahvistusta joukkueeseen tuo japanilainen Koki Arima sekä Ahmed Al Shaikhli. Koki on pelannut viime kaudet Saksan divareissa. Ahmed puolestaan on jo tuttu kasvo vastustajajoukkueista, kun hän on pelannut useamman kauden eri Kolmosen joukkueissa, viimeisimpänä Salon Wilppaassa. Paluumuuttajana puolestaan joukkueen puolustukseen saadaan Biniam Habte, joka edusti Peimaria kausina 2015, 2016 ja 2019. Biniam edusti viime kaudella Vitosessa pelaavaa FC Komaria.

Edustusjoukkueen ja miesten kakkosjoukkueen yhteistoiminta on tälle kaudelle rakennettu uudelle tasolle. Pohjan tiiviille yhteistyölle tuo sama valmentajakaksikko molemmissa joukkueissa, vain roolit vaihtuvat. Kun Marco Santos on päävastuussa edustuksen valmennuksesta on hän samalla avustavana kakkosjoukkueessa. Ja sama kuvio Ricardo Lavradorin osalta, hänen päävastuu on kakkosjoukkueen valmentajana ja avustavana edustusjoukkueessa. Milene Ramos täydentää molempia joukkueita toisena avustavana valmentajana. Kauden aikana tulemme varmasti näkemään myös liikennettä pelaajien osalta molempiin suuntiin. Etenkin kakkosjoukkueen pelaajilla tulee olemaan hyvä mahdollisuus tavoitella minuutteja myös edustusjoukkueessa.

Katso koko kauden 2022 edustusjoukkue TÄSTÄ.

Lähde edustuksen pelaajalle kummiksi

Täksi kaudeksi seura on lanseerannut myös uuden yhteistyökonseptin: Yritysten ja yksityishenkilöiden on nyt mahdollisuus lähteä edustuksen pelaajille kummiksi! Pelaajan kummiksi voi päästä alkaen 100 € summalla. Kummiuteen on monipuolisia eri paketteja, jotka tarjoavat monipuolisesti niin näkyvyyttä kuin elämyksiä. Tutustu eri paketteihin TÄSTÄ.

Peimari United – Paimion ja Sauvon alueella toimiva jalkapallon erikoisseura.