Tällä lomakkeella voit ilmoittautua 2013-2016 syntyneiden tyttöjen ja poikien ilmaiselle tutustumisjaksolle. 

Ryhmät harjoittelevat Paimion Soikalla sunnuntaisin klo 15.00-16.00

*Ilmoittautuminen ei sitouta mihinkään


Halukkaat voivat osallistua myös saman ikäryhmän Sauvossa järjestettäviin harjoituksiin, jotka järjestetään tiistaisin 17-18.
Tilaa tällä lomakkeella kausikortti miesten edustuksen otteluihin kaudelle 2021.

Lisäksi voit tukea seuran junioritoimintaa ostamalla Peimari United Tukipaketin, jonka tuotot menevät suoraan seuran junioritoimintaan.

*Tilaukset noudetaan Peimari-Areenalta tai edustuksen kotiottelujen yhteydessä, ennakkoon sovittuna ajankohtana. Maksu tapahtuu noudon yhteydessä. Olemme tarkemmin yhteydessä tilauksen noutoajankohdasta, kun tilaus on noudettavissa.
Tilaa kuukausittain saapuva Peimari United seurakirje tällä lomakkeella. 

Seurakirjeessä tiedotamme mm. seuran uutisista, valmentajien kuulumisia, uusista tapahtumista sekä aikuis- ja juniorijoukkueiden kuulumisista. 
Tällä lomakkeella voit jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut Peimarin Kuntofutiksesta, joka järjestetään kesällä 2021. Olemme yhteydessä sinuun, kun Kuntofutiksen aikataulu on tarkentunut. 

Tämä ei sitouta sinua mihinkään.
Tällä lomakkeella voit jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut Perhefutiksesta, joka järjestetään keväällä 2021 Paimiossa. Olemme yhteydessä sinuun, kun Paimion Perhefutiksen aikataulu on tarkentunut. Tämä ei sitouta sinua mihinkään.
Tällä lomakkeella voit jättää yhteystietosi, jos olet kiinnostunut Perhefutiksesta, joka järjestetään keväällä 2021 Sauvossa. Olemme yhteydessä sinuun, kun Sauvon Perhefutiksen aikataulu on tarkentunut. Tämä ei sitouta sinua mihinkään.
Ilmoittaudu tällä lomakkeella uutena pelaajana joukkueeseen kaudelle 2021.